Ock

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısını velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İlimiz Seferberlik Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kararları gereğince depreme ve her çeşit afete hazırlıklı olmalıyız. Tüm paydaşlar olarak https://www.hazirol.gov.tr/ internet sitesi ziyaret edilmesi büyük önem arz etmektedir.

Depremden sonra ilk 6 saat videosu izlenerek deprem sonrası paniğe sebebiyet veren durumlar ortadan kaldırılmalıdır.

Haz

"Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor Projesi" Kapsamında okulumuz 12. Sınıflarının Ustalık Beceri sınavlarında İlçemiz İncirlibahçe Orta Okulunda öğrenim gören 24 öğrencimiz saç kesimlerini gerçekleştirdik. Projenin uygulanmasında imkan sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz. Kurum olarak" Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor" Projesinin Saç Kesim etkinliğinin yapılmasını sağlayan değerli öğretmenlerimizi ve kıymetli öğrencilerimizi kutluyoruz.